Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Hoe werkt kunst lenen

Wil jij je interieur upgraden met kunst, maar weet je niet hoe je daar aan begint? Bij SBK Kunstuitleen & Galerie heb je op een gemakkelijke en toegankelijke manier unieke kunst in huis. Je kunt iets kopen maar ook net zo makkelijk lenen. Bij SBK heb je de keuze uit een zeer ruime en gevarieerde collectie van professioneel beeldend kunstenaars. Zo vind je altijd een kunstwerk dat bij jou past.

 

Altijd passend bij jouw portemonnee

Kunst is er voor iedereen in alle prijsklassen. Je hebt al voor € 6,95 per maand toegang tot onze omvangrijke collectie kunstwerken die allemaal te huur en te koop zijn. De tarieven voor het lenen van kunst zijn afhankelijk van de waarde van het gekozen werk(en). Ga naar onze tarieven.

Kunst lenen, sparen, kopen

Met een gedeelte van het abonnementsgeld bouw je een persoonlijk collectietegoed op.  Heb je het kunstwerk van je dromen gevonden, dan kun je het kopen met dit collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.

Je kunt collectietegoed besteden om kunst aan te kopen uit de uitleencollectie maar ook als aanbetaling (tot 25%) voor een kunstwerk uit een van onze galeries.

Kunst lenen zolang je wilt

Je kunt een kunstwerk zo lang lenen als je wilt. Bij wijze van spreken, net zolang tot je het bijeen gespaard hebt. Maar ben je uitgekeken op het kunstwerk, dan ruil je het gewoon om. Ideaal als je smaak qua kunst verandert of als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of samen wonen.

Lenen van kunstwerken in consignatie via SBK Galerie

SBK is een kunstuitleen én galerie. De galerie heeft kunstwerken in consignatie; deze werken zijn niet ons eigendom en daarom gelden daar andere leentarieven en voorwaarden dan voor de uitleencollectie.

Welke tarieven voor kunstwerken uit de galeriecollectie geldt, kun je lezen bij Tarieven.