Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Hoe werkt kunst lenen

Bij SBK Kunstuitleen & Galerie haal je op een gemakkelijke en toegankelijke manier unieke kunst in huis. Je kunt kunst bij ons kopen, maar net zo makkelijk lenen. Bij SBK heb je de keuze uit een zeer ruime en gevarieerde collectie van professioneel beeldend kunstenaars. Zo vind je altijd een kunstwerk dat bij jou past.

 

Altijd passend bij jouw portemonnee

Kunst is er voor iedereen in alle prijsklassen. Je hebt al voor € 6,25 per maand toegang tot onze omvangrijke collectie kunstwerken die allemaal te huur en te koop zijn. De tarieven voor het lenen van kunst zijn afhankelijk van de waarde van het gekozen werk(en). Ga naar onze tarieven.

Kunst lenen, sparen, kopen

Tijdens je leenperiode bouw je een collectietegoed op.  Heb je het kunstwerk van je dromen gevonden, dan kun je het kopen met dit collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.

Je kunt met collectietegoed kunst kopen uit de SBK-collectie (100%) én je kunt het gebruiken als aanbetaling (tot 25%) voor een kunstwerk uit één van onze galeries.

Kunst lenen is net zo eenvoudig als het lenen van een boek

Bezoek een van onze vestigingen om een kunstwerk uit te kiezen, of reserveer online en bekijk het vervolgens ter plaatse. Schrijf je in als lid, neem het kunstwerk mee naar huis en hang het op. Je kunt het zo lang houden als je wilt, net zo lang tot je het bijeen hebt gespaard, en als het niet bevalt, breng je het gewoon terug en kies je iets anders uit. Je kunt zo vaak wisselen als je wilt. Gemakkelijk en flexibel, net zoals het hoort.

Start nu met 2 maanden gratis kunst lenen!

Heb je ooit gedroomd van een prachtig kunstwerk in je woonkamer? Meld je dan aan via onderstaand formulier en leen twee maanden lang kosteloos en vrijblijvend een kunstwerk. Je hebt de vrijheid om elk gewenst kunstwerk te kiezen, ongeacht prijs, formaat of techniek.

Na twee maanden heb je de keuze om lid te worden. Als kunst niet jouw blijvende interesse heeft, breng je eenvoudig het kunstwerk terug, zonder verdere verplichtingen.