Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Kunst op kantoor

Zorg voor de juiste uitstraling met kunst in jouw kantoor, bedrijf of praktijkruimte. Een onuitwisbare eerste indruk maak je tenslotte maar één keer! Een mooi kunstwerk geeft je omgeving een eigen gezicht. Eentje die de merkidentiteit van jouw bedrijf onderstreept.

Toonaangevend in kunstverhuur

SBK Kunstuitleen & Galerie heeft al bijna 40 jaar ervaring op het gebied van kunstverhuur, -verkoop, -advies en -bemiddeling voor bedrijven, grote en kleine. Of je nu een kleine praktijkruimte hebt of een groot kantoorpand, wij kunnen je een op maat gesneden aanbod doen. Honderden bedrijven genieten inmiddels van onze kunst op kantoor. 

Kunstadvies op maat

Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het samenstellen van kunstcollecties voor bedrijven. Een collectie stellen wij op maat samen. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en de bedrijfsidentiteit. Ook op praktisch gebied regelen wij alles. Wij leveren de kunst op kantoor aan en zorgen dat deze vakkundig worden geplaatst. Offertes worden op maat gemaakt en tarieven in overleg bepaald.

Onze kunstadviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies voor het aankleden van uw kantoor of bedrijf met passende kunstwerken.

 

7 redenen om kunst te omarmen in jouw bedrijf

  • Kunst zorgt voor een inspirerende en motiverende werkomgeving
  • Kunst heeft een positieve invloed op klanten
  • Kunst reduceert stress
  • Kunst verbindt en zet aan tot dialoog
  • Kunst versterkt de merkidentiteit van jouw kantoor of bedrijf
  • Kunst past in het MVO beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)
  • Zakelijke aanschaf en huren van kunst is voor bedrijven fiscaal aftrekbaar

Volledig ontzorgd door ons full service concept

Wij bieden een full service concept aan voor het huren van kunst op kantoor. Afhankelijk van jouw wensen bepaal je zelf in welke mate je ontzorgd wil worden. Of het nu gaat om het samenstellen van de kunstcollectie, de inrichting, het transport.

Wij kunnen in overleg ook uiteenlopende kunstprojecten realiseren binnen jouw kantoor of bedrijf, zoals een pop-up kunstuitleen, interne expositie of het laten ontwikkelen van exclusieve relatiegeschenken. door ons wilt laten verzorgen, je bepaalt het zelf.

Over ons kunstaanbod: the sky is the limit

In onze collectie vindt u méér dan 25.000 kunstwerken. Schilderijen, beeldhouwwerken, zeefdrukken en meer. Kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars en jong talent.

Via SBK kun je naast werk uit de SBK-collectie ook rechtstreeks kunst uit het atelier van de kunstenaar huren en aankopen. We beschikken over een gigantisch netwerk van kunstenaars; van jong aanstormend talent tot kunstenaars die hun sporen reeds hebben verdiend.

 

Laat je vrijblijvend informeren

Wil je meer informatie over wat kunst voor jouw kantoor kan betekenen? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag!  Of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze kunstadviseurs.

Voor meer informatie, mail naar bedrijven@sbk.nl of bel met 020 620 13 21.