Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Cultuurvlog My Daily Shot of Culture

Cultuurvlogger My Daily Shot of Culture maakte een aantal superleuke video’s over kunst lenen, kunst kopen, SBK Kunstuitleen en over de diverse exposities die wij organiseren.

 

Kunst lenen = liefde op het eerste gezicht!

Jip bezoekt kunstlener Tebbe die sinds 5 jaar leent bij SBK Kunstuitleen & Galerie. Ze hoort waarom hij leent en natuurlijk welke kunstwerken er bij hem thuis hangen. Volgens Tebbe is het vinden van het juiste kunstwerk als liefde op het eerste gezicht.

Verslaafd aan kunst: op bezoek bij iemand die kunst leent bij SBK

Is kunst lenen verslavend? Voor deze kunstliefhebbers wel! Jip bezoekt Ilse en haar vader: twee generaties kunstleners bij SBK Kunstuitleen & Galerie en die het eigenlijk zijn gaan zien als een soort spelletje. Of zoals zij zeggen: je bent continue bezig met je interieur en dat is echt heel leuk.

Waar let je op bij het kopen van kunst?

De allereerste cultuurvlog van 2020! Jip viert dit gelijk op de beste wijze denkbaar: door het kopen van twee nieuwe kunstwerken! Ze neemt ons mee naar SBK Kunstuitleen & Galerie, waar zij al een paar jaar kunst van lenen. Nu, is het echter tijd voor de volgende stap..

Kunst lenen bij SBK

Een kleine droom die uit komt: in deze vlog gaan we kunst uitzoeken voor in ons kantoor! En ja, dan ga je je wel een beetje voelen als een getrouwd stelletje. 😉 SBK Kunstuitleen & Galerie laat ons zien wat er allemaal mogelijk is en het resultaat is ontzettend mooi geworden. Zo trots!

Kunst afleveren voor VYOO

VYOO is een nieuw initiatief van de SBK Kunstuitleen: elke drie maanden krijg je een nieuw kunstwerk bij je thuis bezorgd. Een kunstwerk dat je niet zelf hebt uitgekozen, maar die SBK voor jou uitkiest. Makkelijk en verrassend!

Spring Propositions tentoonstelling

Vlog #1 is gemaakt rondom de opening van onze expositie Spring Propositions met werk van aanstormende kunsttalenten. Kijk je mee?