Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

SBK Young: hèt abonnement voor jongeren

Ben je onder de 25 jaar en/of studeer je? Hou je van kunst, maar heb je er nog nooit aan gedacht zelf kunst aan de muur te hangen of te kopen, omdat je denkt dat je daar geen budget voor hebt of nog te weinig van kunst weet? Word dan SBK Young member!

Met een SBK Young abonnement leen je heel voordelig, voor € 6,25 p/m (waarvan je € 4,50 p/m spaart) één of meer kunstwerken tot € 1000,-.
Zo kun je voor de prijs van twee cappuccino’s per maand en zonder risico met kunst beginnen.

Hoe werkt het?

Meld je hieronder vrijblijvend aan, dan ontvang je een bevestigingsmail.

Bij bezoek aan een vestiging kun je je op vertoon van deze e-mail én een geldig identiteitsbewijs, inschrijven als SBK Young member en direct kunst meenemen tot €1000,-. Ben je ouder bent dan 25 jaar, maar studeert nog, neem dan ook je studentenpas mee.

Inschrijven SBK Young

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven.

Kunst zoveel wisselen als je wilt

Experimenteren met kunst is de beste manier om je smaak te leren kennen en te ontwikkelen. Hoe meer je ziet, hoe meer je over kunst leert – al was het alleen maar waarom je zelf iets mooi vindt, of juist niet.

Bij SBK zit je nergens aan vast. Ben je uitgekeken op een kunstwerk, dan ruil je het gewoon om. Kun je het niet meer missen? Geen probleem; je kunt het werk zo lang lenen als je wilt of kopen met je opgebouwde collectietegoed.

Extra Young

Wil je ook uitnodigingen voor openingen, exposities en kunstbeurzen ontvangen! Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ja, ik blijf graag up-to-date!