Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

SBK Galeries

Onze galeries

SBK heeft een kunstuitleen- en galerie tak. De SBK-Galeries organiseren ongeveer 24 exposities per jaar met werk van aanstormend talent tot gerenommeerde kunstenaars. Soms kopen wij werk uit deze exposities aan voor de SBK-collectie.

Elke galerie heeft zijn eigen focus. Galerie 23 Hedendaagse Afrikaanse Kunst richt zich op kunstenaars uit Afrika, de Caraïben en Suriname en Galerie 1 op aanstormend talent.

100% koop 0% rente

Je kunt kunst kopen via de SBK-galeries via onze renteloze afbetalingsregeling of van de KunstKoop regeling van het Mondriaan Fonds.

Klanten die tijdens het lenen een collectietegoed hebben opgebouwd, kunnen bij aankoop van een werk via de galerie 25% van het aankoopbedrag met collectietegoed voldoen.

Lees meer over de afbetalingsregelingen.

Kunstbeurzen

Naast het organiseren van exposities neemt SBK Galerie jaarlijks deel aan diverse Nederlandse kunstbeurzen, zoals de KunstRai en de Affordable Art Fair (AAF). Daar laten we met name werk van jong aanstormend talent zien.

Beeld: KunstRai 2019 met Sanja Marusic.

SBK Sprouts Young Talents

Een vast onderdeel in het expositieprogramma is de jaarlijkse SBK Sprouts Young Talents, een unieke en groots opgezette overzichtsexpositie met werk van de beste afstudeer​ders van de NL kunstacademies; een geweldige kans om onder één dak de beste talenten uit honder​den ‘graduates’ van de 11 meest toonaange​vende academies bij elkaar te zien. Houd de site in de gaten voor de volgende Sprouts!