Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

SBK Galerie op Artland

 sbk Gallery artland.com

Bezoek de 3D presentaties en koop kunst van de exposities SOFTART, No Walls en SBK Sprouts Young Talents 2021 op Artland, een internationaal platform voor hedendaagse kunst waar je kunst kunt ontdekken en kopen.

SBK Sprouts Young Talents

SBK Sprouts Young Talents is een jaarlijkse groepsexpositie met werk van de ‘best graduates’ van de Nederlandse kunstacademies van dat jaar. Ook in 2021 hebben we weer de beste talenten uit honderden ‘graduates’ van de 11 meest toonaangevende Nederlandse kunstacademies gespot en uitgenodigd hun werk te komen presenteren in onze expositie.

SOFTART

SOFTART toont ‘fiber art’ in alle mogelijke toepassingen, vormen en kleuren en laat zien dat textielkunst springlevend is. Twintig imposante textiele kunstwerken uit de SBK collectie, van o.a. Lilly van der Stokker en Claudy Jongstra, worden gecombineerd met textiel gerelateerd werk van hedendaagse gerenommeerde kunstenaars en jonge talenten.

No Walls

Speciaal voor de expositie No Walls hebben SBK Galerie en Rademakers Gallery hun krachten gebundeld. In deze tentoonstelling zijn XL-objecten, grote kunstwerken en installaties uit verschillende kunstdisciplines te zien in een industriële setting.