< terug naar het overzicht
Between Imagery and Body: Oduber & Wever
27-09-2020 / 28-09-2020

Between Imagery and Body
Non-parasitic experiences of Aruba and the Dutch Caribbean

Galerie 23 nodigt u uit voor een presentatie van multidisciplinaire kunstenaars Ryan Oduber en Alydia Wever op zondag 27 september om 16u. 

Alydia Wever doet de komende jaren cultureel, antropologisch en historisch onderzoek naar haar roots, die zich bevinden in Europa, Zuid-Amerika en de Nederlandse Caraïben. Daarvoor kreeg zij eerder dit jaar de Werkbrijdage Bewezen Talent van het Mondriaan Fonds. Wever zal reizen door Aruba, Curaçao, Spanje, Venezuela en Colombia voor archiefonderzoek om zo haar genealogische gegevens te achterhalen, met het idee deze te presenteren door middel van kunstwerken, video en performances.

De resultaten van dit onderzoek zijn in een reizende tentoonstelling vanaf 2021 te zien in fragmenten van 6 series in Nederland, Curaçao, Aruba en Venezuela.

De presentatie in Galerie 23 markeert de start van dit meerjarig project. 

De Arubaanse kunstenaars Oduber en Wever zijn vanaf 2008 begonnen met het samenwerken op het gebied van multidisciplinaire dans, theater- en kunstproducties, video-art en documentaires. Tijdens dit event zullen zij niet alleen hun gezamenlijk project presenteren, maar zich ook manifesteren als individuele Dutch Caribean artists in Nederland.
 

Let op! U dient zich aan te melden voor de presentatie. Door de corona-maatregelen zijn er beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Mail naar galerie23@sbk.nl en laat voor 24 september weten of u erbij bent.

Oduber & Wever - ANTHROPICAL filmstill - video-still
Oduber & Wever - ANTHROPICAL filmstill - video-still
Ryan Oduber - Mestizo War Anthropical
Ryan Oduber - Mestizo War Anthropical
Alydia Wever - The New Age of Reason
Alydia Wever - The New Age of Reason

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net