Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Kinderen Kiezen Kunst-speurtocht

28/04/2024 - 27/04/2025 @ SBK Amsterdam KNSM

Laat je kinderen spelenderwijs kennismaken met kunst terwijl ze op ontdekking gaan! Onze "Kinderen kiezen Kunst-speurtocht" bij onze vestiging aan de KNSM-laan is een leuk én educatief uitje. Kinderen verkennen verschillende kunstwerken en mogen hun favoriet gratis lenen voor thuis.

Interactief kunstavontuur voor kinderen
Duik in de wereld van kunst met onze unieke en gratis ‘Kinderen kiezen Kunst-speurtocht’ bij SBK Kunstuitleen & Galerie in Amsterdam. Speciaal ontworpen voor jonge kunstliefhebbers, biedt deze speurtocht een boeiende en educatieve ervaring. Kinderen worden uitgenodigd om op ontdekking te gaan tussen een diversiteit aan kunstwerken, variërend van schilderijen tot sculpturen en meer te leren over verschillende kunststijlen en kunstwerken.

Leen gratis je favoriete kunstwerk
Eenmaal de speurtocht voltooid, staat er een bijzondere beloning te wachten. De deelnemers krijgen aan het eind van de speurtocht een klein verrassingsgeschenk. En het beste van alles? Na het voltooien van de speurtocht mogen ze hun favoriete kunstwerk uitkiezen en dit drie maanden lang gratis lenen voor hun eigen kamer! Op deze manier kunnen ze niet alleen genieten van hun ontdekkingsreis in de kunstuitleen en galerie, maar ook thuis kunst in hun eigen omgeving ervaren.

Onze “Kinderen kiezen Kunst-speurtocht” is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook helemaal gratis! Perfect voor ouders die hun kinderen willen stimuleren om op jonge leeftijd op laagdrempelige wijze kunst te ontdekken.

Locatie: SBK Kunstuitleen & Galerie
KNSM-laan 307-309, Amsterdam
Tel: 020-620 13 21
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 – 18.00 uur.

Meld je aan

Waar wacht je nog op? Plan een creatief uitje met je gezin en meld je hieronder aan. Zien we jullie gauw?


SBK Kunstuitleen & Galerie kinderspeurtocht meivakantie