Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

VYOO: laat je verrassen door onze keuze!

Voor een vast laag maandbedrag van € 20,- verrassen we je elke 3 maanden met een speciaal voor jou geselecteerd kunstwerk thuis. Sit back and relax. Wij regelen alles voor je.

Laagdrempelig en betaalbaar. En toch van hoogwaardige kwaliteit, altijd gekozen door mensen met kijk en sowieso verrassend. Wil je weten wat ons verrassingsabonnement precies inhoudt, kijk dan op direct op de site van VYOO.

 

Verrassing!

VYOO brengt kunst naar je toe en verrast je iedere 3 maanden met een speciaal voor jou geselecteerd topstuk uit de collectie. Je kiest dus niet zelf, want dat doen wij op basis van jouw voorkeuren voor je.

Kunstuitleen 2.0

Zo ontwikkel je als kunst-starter je smaak, zonder dat je de deur uit hoeft. Sterker: het werk komt gewoon lekker een tijdje bij je thuis zodat je er rustig aan kunt wennen. Dat is dus kunstuitleen, maar dan net even een stapje verder.

Kunstuitleen voor de Uber Eats-generatie

Eten, muziek en taxi’s doen we vandaag allemaal ‘on demand’. VYOO brengt datzelfde gemak voor kunst. Je zit nergens aan vast, want de kunst is te leen en je abonnement kun je altijd opzeggen. Maar we bezorgen het wel gewoon bij jou thuis en we hangen het ook nog even netjes op.

Geen gedoe

Speciaal voor de Uber Eats-generatie, een jongere doelgroep die graag in aanraking komt met kunst maar niet wil kopen, niet weet wat te kiezen, niet wil vastzitten en vooral geen gedoe wil.

Meedoen? Kan!

Dus wil je elke drie maanden verrassende kunst in je huis? Schrijf je in op VYOO en binnen no time heb jij je eerste kunstwerk in huis.