< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

Van 15 september t/m 30 oktober 2016 vindt de 7e editie van BredaPhoto International Photo Festival plaats. Meer dan 70 topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad. BredaPhoto viert het feest van de fotografie.

BredaPhoto toont the state of the art van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema: actueel, prikkelend en op een originele manier getoond. In 2016 is het thema YOU, waarbij BredaPhoto zowel de creatieve als de kwetsbare kant van de zelfredzaamheid belicht. In de keuze voor het werk én in de presentatie daarvan wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het festival presenteert internationaal gerenommeerde kunstenaars zij aan zij met jong talent en stimuleert uitwisseling tussen beide.

Bij SBK Breda worden de series ‘Traces of a Diary’ van Thomas Vandenberghe en ‘Oogcontact’ van Isabel Rottiers getoond.

Traces of a Diary
De analoge foto’s van Thomas Vandenberghe (BE) zijn intiem en zeer persoonlijk. Het zijn snapshots van alledaagse situaties, als een dagboek van zijn leven.

Oogcontact
Isabel Rottiers (BE) portretteerde kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis, waaronder haar eigen zoon en dochter. Rottiers toont de kwetsbaarheid, maar ook de kracht van deze kinderen voor wie steeds minder ondersteuning vanuit de overheid is.

Open: op afspraak
do en vr 11.30-17.30 en zat 12.00-17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net