< terug naar het overzicht
Terug naar SBK Amsterdam Zuid

Shooting with Bruno & Thijs - Het resultaat!
11-06-2016 / 30-06-2016

Resultaat van de workshop Abstracte Architectuur Fotografie  

Afgelopen zaterdag hebben Bruno Slagboom en Thijs Koelink bij de SBK in Zuid de workshop Architectuur fotografie gegeven. Met veel plezier en geduld werden de verschillende aspecten van het fotograferen van gebouwen behandeld. Vervolgens zijn de deelnemers met een gerichte opdracht richting het WTC Amsterdam gegaan. 

Hieronder de bijzonder geslaagde foto's. Met dank aan Mireille Dreuning, Bart Weerdenburg, Martin Keuter, Suze van der Ster en Manon Funcke,... enne niet te vergeten leermeesters Bruno & Thijs. 

test
Bart Weerdenburg
test
Mireille Dreuning
test
Bruno Slagboom & Thijs Koelink
test
Martin Keuter
test
Manon Funcke
test
Suze van der Ster

Bruno Slagboom (Middelburg 1992)

Hoge School voor de Kunsten Utrecht, 2010 - 2015
Bruno Slagboom is de winnaar van de YAA-P, de Young Artfund Amsterdam Publieksprijs. Een kunstprijs voor jonge kunstenaars, geïnitieerd door de SBK i.s.m. Young Artfund Amsterdam.  De YAA-P is een jaarlijks terugkerende kunstprijs die gekoppeld is aan de eveneens jaarlijks terugkerende expositiereeks SPROUTS, met werk van veelbelovende 'graduates' van de Nederlandse kunstacademies.
www.brunoslagboom.com

Thijs Koelink (Utrecht 1980)
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, 2002 - 2006

Thijs Koelink studeerde fotografie in Nederland en liep stage bij Martin Parr (Magnum Photos) in Londen. In 2006 won hij het Steenbergen Stipendium met  zijn examenwerk.  Zijn fotografie en films zijn internationaal tentoongesteld, van de Nederlands Fotomuseum (Rotterdam), Huis Marseille (Amsterdam), Saatchi & Saatchi Gallery (Londen) en Gallery Louiza (Antwerpen).
www.thijskoelink.com

The MAP project  
Bruno Slagboom & Thijs Koelink  delen de passie voor hedendaagse en moderne structuren. MAP staat voor Monochroom Architecture Photography. Hoog contrast, minimalisme, zwart / wit, abstractie en geometrie zijn belangrijke elementen.
www.the-map-project.com

 

 

Open: -
SBK Zuid is per 1 okt 2019 gesloten.
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord