< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

Terug naar Toen
Het project The Last Pages is een terugblik in de tijd. Een terugblik van Marguerite Duras op haar leven in relatie met de verandering van een analoog naar een digitaal tijdperk. Maar het is ook verweven met een persoonlijke terugblik: de essays in het boek worden geschreven en vertaald door mensen die voor Noelle Cuppens van betekenis zijn. Terug naar toen betekent ook terug naar de Jan van Eyck Academie waar ze 25 jaar geleden studeerde en waar de analoge werkplaats is uitgebreid met een digitale werkplaats.Hier wordt het boek gedrukt, in RISO, een digitale techniek met een analoge feel. 
 
The Last Pages wordt vormgegeven door Art Collart. Het bevat 224 pagina’s, is 19,5 x 28,5 cm en het wordt handgebonden. Op de omslag komt een zeefdruk met de titel ‘C’est Tout’. Elk boek krijgt een originele wrijfletter K of W: dit zijn de letters die Duras niet gebruikte in haar boek. De oplage is 139 en elk boek wordt door Noelle gesigneerd. 
De essays worden geschreven door Alex de Vries en Ellen Krutwagen en vertaald in het Engels door Brian Meehan en het Frans door Helmi Cuppens Verleisdonk.

Open: op afspraak
wo-vrij 11.00-18.00 Za+zo 12.00 -17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net