< terug naar het overzicht
Terug naar SBK Amsterdam KNSM

AIM: Wall of Fame
29-05-2015 / 01-06-2015

Met trots exposeren de eindexamenstudenten van de Fotoacademie Amsterdam hun afstudeerwerk onder de gezamenlijke naam AIM2015.

Drieëntwintig getalenteerde studenten zullen hun prachtige werk delen met de buitenwereld. Met het gekoesterde woord AIM benadrukken zij de urgentie voor fotografie in al haar facetten. De deelnemende fotografen zijn:  Sanne Wolthaus, Geke Minnema, Johnny Tang, Angeline van Gent, Mascha Joustra, Fred van Veluw, Carla Vermeltfoort, Miro Zwering, Kimberley Zondag, Wijnanda Duits, Jeroen Luijts, Sabine Heetebrij, Linda Grool, Danny Griffioen, Irena Horvath, Anneloes Pabbruwee, Rogier van 't Slot, Goran Turnsek, Liselotte Schoo, Matthias Valewink, Jana Plavec en Marielle Uiterwijk Winkel. 

De projecten worden in verschillende disciplines geëxposeerd. Elk met een eigen visie en verhaal, maar ook met een grote diversiviteit aan vernieuwende beelden. De expositie is een mix van hedendaagse en klassieke beelden.

Benieuwd met welk werk de studenten afstuderen en waarmee ze zich als professioneel fotograaf naar de buitenwereld gaan presenteren? Kom vooral langs! 

Speciaal voor deze expositie is de SBK op de KNSM Laan op maandag 1 juni van 10.00 tot 18.00 uur geopend. 

test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord