Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

68 jaar
toonaangevend in kunst

10.000+
NL-huishoudens van kunst voorzien

25.000
unieke kunstwerken in de collectie

Uitgelicht

Kunstuitleen expositie 'Vogels spotten!'

Van 17 mei t/m 23 juni staan vogels bij ons in de spotlight, want dan vindt namelijk de expositie ‘Vogels spotten!’ plaats. Of je nu een doorgewinterde vogelaar bent of gewoon houdt van kleur en veren, het is tijd om vogels te spotten.

De 'Kinderen kiezen Kunst-speurtocht'

Plan voor in de meivakantie een leuk én educatief uitje met je (klein)kind(eren) en duik in de wereld van kunst met onze "Kinderen kiezen Kunst-speurtocht" bij onze vestiging aan de KNSM-laan!

Expositie Isa Roelink

Isa Roelink weeft in haar werk verschillende onderwerpen vanuit een sterk persoonlijk perspectief tot grote wandtapijten. Tijdens de SBK Sprouts Young Talents expositie 2023 won de kunstenaar de SBK-Otto Hetterscheid Stimuleringsprijs. De expositie vindt plaats van 18 mei t/m 30 juni.

Woontrends 2024

Laat je voor het lenen of kopen van kunst voor in je huis of bedrijf inspireren door de vier woontrends van 2024. Wij hebben uit onze online kunstcollectie kunstwerken uitgezocht die perfect bij deze trends aansluiten. Selecteer bijvoorbeeld eens drie werken uit één thema en creëer zo in één keer jouw ideale omgeving.

Een gevarieerde kunstcollectie

Spaar ongemerkt een kunstwerk bij elkaar

Gratis kunstadvies

Onbeperkt kunstwerken wisselen