Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

66 jaar
toonaangevend in kunst

10.000+
NL-huishoudens van kunst voorzien

25.000
unieke kunstwerken in de collectie

Uitgelicht

De Kleine Suriname Tentoonstelling II

Na het succes van de Kleine Suriname Tentoonstelling in 2019, geïnspireerd op De Grote Suriname tentoonstelling in de Nieuwe Kerk te Amsterdam, is het nu tijd voor de tweede editie. Binnen de expositiereeks 23x SBK presenteren we De Kleine Suriname Tentoonstelling II, welke van 4 juni t/m 4 juli te zien is.

Borkent en Scheeren opnieuw te zien!

Rozemarlin Borkent en Martha Scheeren hebben al eerder indruk gemaakt op de KunstRAI Art Amsterdam, maar vanaf 4 juni zijn ze opnieuw bij SBK locatie KNSM te zien!

Conny Spuybroek in Stedelijk Museum Breda

Vanaf 13 mei zal het Stedelijk Museum Breda doorlopend werk van Bredase kunstenaars uit de SBK-collectie tentoonstellen. SBK selecteert kunstwerken uit de SBK-collectie die aansluiten op de tentoonstellingen die in het museum te zien zijn. Voor de eerste kunstenaar is gekozen voor Conny Spuybroek.

Expositie Teis Albers in Breda

Van 10 juni t/m 10 augustus kun je het werk van Teis Albers vinden bij SBK Breda. In het werk van Albers worden elementen uit de natuur, pop- en street art samengebracht op het digitale canvas. Zijn meest recente focus ligt op bloemen, die dienen als zijn muze.

Een gevarieerde kunstcollectie

Spaar ongemerkt een kunstwerk bij elkaar

Gratis kunstadvies

Onbeperkt kunstwerken wisselen