Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

68 jaar
toonaangevend in kunst

10.000+
NL-huishoudens van kunst voorzien

25.000
unieke kunstwerken in de collectie

Uitgelicht

KunstRAI 2024

Van 27 maart t/m 1 april neemt SBK Galerie weer deel aan de KunstRAI met werk van Rozemarlin Borkent, Martha Scheeren en kunsternaarsduo Van Veen & Mus. Kom ons zeker even een bezoek brengen.

Safae Gounane - Winnaar van de SBK Otto Hetterscheid Prijs

De schilderijen van Safae Gounane zijn kleurrijke en komische representaties van haar omgeving. Ze zijn ook een reactie op het thema diversiteit, ze haalt inspiratie uit de geschiedenis en past het toe op de 21e eeuw, waarbij ze werk creëert dat duidelijk beïnvloed is door popcultuur en moderne relaties.

Woontrends 2024

Laat je voor het lenen of kopen van kunst voor in je huis of bedrijf inspireren door de vier woontrends van 2024. Wij hebben uit onze online kunstcollectie kunstwerken uitgezocht die perfect bij deze trends aansluiten. Selecteer bijvoorbeeld eens drie werken uit één thema en creëer zo in één keer jouw ideale omgeving.

Laat je inspireren door onze klanten!

Ontdek de magie van kunst in huis met onze inspirerende binnenkijkers. Stap binnen in de wereld van SBK-klanten en zie hoe kunst hun interieurs transformeert. Benieuwd hoe anderen kunst in hun eigen huis hebben geïntegreerd? Bekijk dan snel deze foto’s die trotse klanten met ons hebben gedeeld.

Een gevarieerde kunstcollectie

Spaar ongemerkt een kunstwerk bij elkaar

Gratis kunstadvies

Onbeperkt kunstwerken wisselen