Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Full service concept

Kunstadvies op maat

Ons full-service concept is een all-in concept, waarbij wij het hele traject, inclusief kunstadvies, transport, de inrichting en verzekering, aanbieden voor een vast laag all-in tarief.

Wij stellen op basis van jouw wensen een toegesneden collectie samen. Naast jouw wensen, houden wij rekening met het budget én de (gewenste) bedrijfsidentiteit. We brengen de kunstwerken naar de locatie en richten het in. Offertes worden op maat gemaakt en tarieven in overleg bepaald.

Modulair traject

Ons full-service concept is modulair, waarbij je zelf bepaalt welk service level je wenst.

In plaats van het all-in traject kun je er ook voor kiezen om in meer of mindere mate dingen zelf te doen; bijvoorbeeld je wel te laten adviseren door een van onze kunstadviseurs, maar het transport en inrichten zelf te regelen. Of de kunst juist zelf uitkiezen en het transport en inrichting door ons te laten verzorgen. 

 

Bijzondere wensen, alles is mogelijk

Wij realiseren desgewenst uiteenlopende kunstprojecten binnen jouw bedrijf, zoals een pop-up kunstuitleen, interne expositie of het laten ontwikkelen van exclusieve relatiegeschenken.

Laat je vrijblijvend informeren

Wil je meer informatie over wat kunst voor jouw kantoor kan betekenen? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag!  Of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze kunstadviseurs.

Voor meer informatie, mail naar bedrijven@sbk.nl of bel met 020 620 13 21.

Foto’s: Annegret Kellner