Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

WOONTREND: MODERN SEVENTIES

- @ Trends

Modern Seventies omarmt de nostalgische charme van de jaren zeventig met een eigentijdse twist. Deze woontrend van 2024 toont een harmonieus samenspel van warme kleuren, organische vormen en een eclectische mix van materialen, wat resulteert in een stijlvol en comfortabel interieur.

Bron: Instagram

Het kleurrijke palet van mosterdgeel, avocado-groen, paars, oranje en bruin domineert de Modern Seventies stijl. Deze retrokleuren worden slim gecombineerd met moderne tinten, waardoor een frisse uitstraling ontstaat.

Retro en vintage meubels en accessoires sieren de ruimte, en het geheel wordt samengevat door een levendige mix van felle kleuren, aaibare en natuurlijke materialen, meubels met zachte rondingen, botanische invloeden, retro accenten en opvallende decoraties.

Gebogen en organische vormen creëren een gevoel van warmte, terwijl behang met retro-patronen en grote planten een statement in je interieur maken. Wil je zelf een jaren ’70 touch toevoegen, maar liever niet aan de slag met behangen? Dan kun je een levendige gallery wall creëren met kunstwerken met op de jaren ’70 geïnspireerde vormen.

2 interieurs collage modern seventies

Bron: Westwing

Kunstwerken geïnspireerd op deze trend kenmerken zich door levendige kleurenpaletten, organische vormen, florale motieven en opvallende patronen. De kunstwerken ademen een dynamiek en warmte uit die perfect past bij de Modern Seventies trend, waardoor ze niet alleen de ruimte levendiger maken, maar ook een nostalgisch tintje toevoegen aan je hedendaagse interieur.

Hieronder en in de online kunstcollectie zie je kunstwerken die naadloos aansluiten bij de trend ‘Modern Seventies’. Alle kunstwerken zijn bij ons te leen of te koop, op afbetaling of met collectietegoed.