Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Louise te Poele | Slice me nice

25/01/2020 - 07/03/2020 @ SBK Breda

Tijdens de Bredase Cultuurnacht opent bij SBK Breda de expositie ‘Slice me nice’ met werk van de Arnhemse kunstenaar Louise te Poele.

Te Poele onderzoekt het licht en de composities van de oude meesters om hier vervolgens een compleet eigen draai aan te geven. Ondanks de soms wonderlijke composities en chemische kleurstellingen zijn haar werken direct herkenbaar als voortzetting van een schilderkunstige traditie.

De expositie is te zien tot 7 maart maar alleen tijdens de Cultuurnacht kun je het werk van Louise ervaren met de hiervoor speciaal door haar ontwikkelde performance The turn down service.  Mis het niet!

The turn down service

Als je een chique hotel bezoekt dat is er vaak de turn down service, gordijnen worden voor je dicht gedaan, er ligt een zeepje of een mierzoet snoepje op je hoofdkussen en je bed wordt opengeslagen. Een uitermate aardige – maar ook een tikje overbodige service om jou te voorzien van een fantastische nachtrust. Mijn turn down service performance is erop gericht om de bezoekers een fantastische kijk ervaring te bieden. De performers doen er alles om u zo aangenaam mogelijk te laten kijken. Er worden korte metten gemaakt met afleidende gedachtes, haastige associaties worden snel de prullenbak in geveegd en onnodige stress wordt uit u gezogen. Zodat u ongehinderd kunt genieten van de kunstwerken.

Beluister het interview met Louise te Poele in Grensgeluiden.