Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

SBK Dordrecht

Kunstuitleen & Galerie

De historische stad Dordrecht heeft veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Door de eeuwen heen lieten Hollandse meesters en andere bekende kunstenaars zich inspireren door de dynamiek van de stad. Er zijn dan ook veel galerieën, antiquariaten, curiosawinkels en musea te vinden. Kunstuitleen Dordrecht mag natuurlijk niet aan dat rijtje ontbreken!

Bij SBK Kunstuitleen Dordrecht vind je een breed aanbod aan hedendaagse kunst. De uitleencollectie bestaat uit ongeveer 30.000 kunstwerken, waarvan er zo’n 600 werken direct op locatie in Dordrecht beschikbaar zijn. Behalve foto’s, schilderijen, tekeningen, zeefdrukken en etsen zitten er in de collectie ook objecten in hout, brons, keramiek en glas. Verder vind je er veel grote namen uit binnen- en buitenland, veelbelovend jong talent, de nieuwste trends en veel kunst van lokale kunstenaars. Regelmatig vinden er ook mooie exposities plaats.

Heb je moeite met het uitzoeken van jouw ideale kunstwerk? De enthousiaste medewerkers van SBK Dordrecht staan altijd voor je klaar om je te helpen en te voorzien van persoonlijk advies. Kom je gezellig een keertje kijken?

Open:
do t/m za 11.00 - 17.00 uur

Voorstraat 180, 3311 ES Dordrecht