Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

SBK Breda

Kunstuitleen & Galerie

De locatie van SBK Breda is gelegen in verzamelgebouw De Teruggave, het voormalige belastingkantoor. Breda staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en bourgondische instelling. Deze gezelligheid vind je ook in de kunstuitleen. Met zijn enthousiasme en passie voor kunst kan medewerker Torvald je goed helpen en voorzien van het beste kunstadvies.

Vanaf 1 april zal SBK haar activiteiten in Breda aanpassen. Torvald Derksen, de huidige beheerder en curator van onze vestiging in Breda, zal per 1 mei op de huidige locatie als zelfstandige galeriehouder de galerie The Gallery Lane openen. SBK behoudt echter een plek in de galerie met een inlever- en ophaalpunt en een kleine collectie kunstwerken uit onze SBK-collectie. Deze verandering heeft verder geen invloed op onze dienstverlening. Torvald blijft het aanspreekpunt voor klanten van SBK.

De huidige locatie op Gasthuisvelden 11 blijft dus een inlever- en ophaalpunt waar je geleende kunstwerken kunt retourneren en gereserveerde kunstwerken kunt ophalen. Je kunt nog steeds eenvoudig kunstwerken bekijken en reserveren via onze online kunstcollectie op sbk.nl. Zodra de kunstwerken bij de vestiging in Breda arriveren, laten wij dat weten en kun je ze daar ophalen. Bovendien bieden wij kosteloze levering aan huis. Het wisselen van kunstwerken blijft dus even gemakkelijk, met het extra comfort van thuislevering.

Open:
do & vr 12.00-16.00
za 12.00 - 16.00

Gasthuisvelden 11, 4811 VX Breda

Vanaf 1 april heeft SBK haar activiteiten in Breda aangepast. Vanaf begin mei zal Torvald Derksen, het voormalige vaste gezicht van SBK Breda, op de huidige locatie als zelfstandige galeriehouder de galerie The Gallery Lane openen. SBK behoudt echter een plek in de galerie met een inlever- en ophaalpunt en een kleine collectie kunstwerken uit onze SBK-collectie. Deze verandering heeft verder geen invloed op onze dienstverlening. Torvald blijft het aanspreekpunt voor klanten van SBK.