Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

SBK Amsterdam KNSM

Kunstuitleen & Galerie

Op het prachtige KNSM eiland is SBK kunstuitleen Amsterdam KNSM te vinden! Omringd door water vind je SBK locatie Amsterdam KNSM in een rijtje van verschillende creatieve winkels zoals Sissy Boy Homeland, Pols Potten en Wanrooij Gallery. Achter de kunstuitleen zit de spot Loods 6. In dit gebouw vind je o.a. de zogenoemde ‘Bagagehal’, een grote ruimte waar geregeld exposities plaats vinden. Leuk om te combineren met een bezoekje aan de kunstuitleen!

SBK Kunstuitleen Amsterdam KNSM is gevestigd in een oude havenloods, begin 1900 gebouwd door de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij (KNSM), wat de locatie zijn authentieke uitstraling geeft. Er zijn drie verdiepingen met ontzettend veel kunst waar je lekker rond kunt neuzen op zoek naar jouw droomkunstwerk! In de bakken en aan de wand vind je allerlei soorten kunstwerken: van schilderijen, tekeningen en beelden tot aan grafisch werk, mixed media en fotografie. Specifiek op zoek naar fotografisch werk? Er is op deze locatie zelfs een aparte afdeling fotografie te vinden.

De vestiging SBK Amsterdam KNSM huisvest twee galeries: Galerie 1 met Hedendaagse Kunst en Galerie 23 met Hedendaagse Afrikaanse Kunst. Geregeld vinden er hier exposities plaats van diverse hedendaagse kunstenaars.

Met het ov is de SBK kunstuitleen Amsterdam KNSM goed te bereiken en op zondag is het mogelijk gratis voor de deur te parkeren. Heb je vragen of wil je graag advies? De kundige medewerkers van SBK KNSM staan voor je klaar!

Open:
di t/m zo 11.00-18.00 uur

KNSM-laan 307-309, 1019 LE Amsterdam

Op zondag gratis parkeren!