Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Yaquelin Abdala

rtfbidisansideffonttblfnil

dltrpartx1clang1043fs18 Yaquelin Abdala, een kunstenaar die haar diepste gevoelens en gedachten omzet in kunst, schildert een wereld waarin ze haar eigen problemen en vragen op een unieke manier uitdrukt. Ze ziet haar kunst als een soort dagboek, waarin ze constant op zoek is naar antwoorden op persoonlijke vragen.

Abdala benadrukt dat alles wat we nu zijn, voortkomt uit wat we eerder hebben meegemaakt. Haar zelfportretten zijn geen gewone weerspiegelingen, maar eerder een manier om herinneringen vast te leggen. Ze gebruikt kleur in haar kunstwerken om schoonheid toe te voegen, maar als je goed kijkt, zie je dat er meer achter zit dan je op het eerste gezicht zou denken.

Opvallend is dat Abdala vaak oud hout gebruikt, afkomstig uit verschillende plekken en met een eigen verhaal. Hiermee geeft ze haar kunstwerken een tastbare geschiedenis. In haar kunst benadrukt ze het positieve in het leven en de genezende kracht van oprechte genegenheid. De 'wonden' in haar figuren vertellen niet zozeer over pijn, maar eerder over het omarmen van het leven en liefde.

Yaquelin Abdala

Nena 1990

[ AMS-I77008 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
32 x 20 cm
Te koop en te leen

Prijs: €906,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.