Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Toon Kuijpers

Toon Kuijpers (1954) staat bekend om zijn bewuste relatie met de Nederlandse kunstgeschiedenis, die teruggrijpt naar de zeventiende-eeuwse stillevens en portretten. Hij laat zich inspireren door iconen als Rembrandt, Vermeer en Vincent van Gogh. Kuijpers hanteert de Gulden Snede en speelt met diverse lichtbronnen om zijn ultieme composities te creëren, waardoor zijn werk een tijdloze uitstraling krijgt. Hij vangt doortastende momenten waarin penseel en tijd met elkaar strijden, vooral merkbaar in zijn stillevens.

Toon Kuijpers

Compositie 60

[ AMS-943058 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
90 x 110 cm
Te koop en te leen

Prijs: €905,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.