Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Roosje Wiedijk

Roosje Wiedijk, ook bekend als Roswitha Wiedijk, is een veelzijdige kunstenaar met een diepe interesse in de mens en zijn of haar verhaal. Haar beeldende werk toont daarnaast een grote liefde voor dieren, met een speciale aandacht voor vogels en paarden. Na het voltooien van de mode-academie studeerde ze geschiedenis en psychologie, en schreef ze diverse kinderboeken.

Roosje Wiedijk

Slangendame 1977

[ AMS-X30005 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
100 x 60 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.285,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.