Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Raimond Wouda

Raimond Wouda (1964) werd opgeleid aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, waar hij sinds 2011 zelf docent en coördinator is. Naast opdrachtwerk heeft Wouda altijd eigen fotoprojecten gedaan, waarvan er een aantal in boekvorm zijn verschenen zoals Sandrien (2003) en Arquote dam Docrquote K (2007, in samenwerking met Henk Wildschut), School (2009), Ext.-Int. (2015) en Polder VIII (2021). Zijn werk is in binnen- en buitenland tentoongesteld en aangekocht door verschillende particuliere en openbare collecties.

Raimond Wouda

Texel II 1996

[ AMS-CQ9014 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Fotografie
50 x 65 cm
Te koop en te leen

Prijs: €978,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.