Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Krystyna Ziach

Krystyna Ziach is een kunstenaar die voornamelijk werkt met autonome conceptuele fotowerken, fotosculpturen en videosculpturen. Haar werk richt zich op de samenhang tussen fotografie, schilderkunst, beeldhouwkunst en video . Ze werkt hoofdzakelijk in series, waarbij ze verschillende thema's en uitgangspunten verkent. Binnen haar conceptuele kader laat ze ruimte voor intuïtie en emotie. De focus van haar recente werk ligt op menselijke kwetsbaarheid en vergankelijkheid.

Ze heeft haar opleiding genoten aan de Academie voor Beeldende Kunsten (AKI) in Nederland, waar ze haar diploma in fotografie en grafiek behaalde. Daarnaast voltooide ze haar studie beeldhouwkunst aan de Academie voor Schone Kunsten in Krakau, Polen, en studeerde ze Kunstgeschiedenis aan de Jagiellonian Universiteit, ook in Krakau, Polen.

Krystyna Ziach

Infinity IV 1999 (tweeluik)

[ AMS-D25048 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Fotografie
180 x 120 cm
Te koop en te leen

Prijs: €8.341,00
Lenen zonder sparen: €106,25 p/m
Lenen met sparen: €123,25 p/m (waarvan sparen: €76,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.