Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Ide Andre

Ide André (1990, NL) woont en werkt in Arnhem, Nederland. In 2015 studeerde hij af aan ArtEZ Arnhem, op de afdeling Performance onder leiding van Alicia Framis.

André's werken zijn opgenomen in verschillende collecties, waaronder de De Groen Fine Art Collection, de Provincie Gelderland Art Collection en de MAL Collection.

Elke schilderij van Ide André vormt het sediment van een energetische daad. De werken tonen de sporen van zijn handelingen, alsof we kijken naar visuele partituren of seismografische registraties. Met een unieke stijl en een diepgaande expressie brengt André zijn innerlijke wereld tot leven op het canvas.

Ide Andre

Zonder titel 2/12 2018

[ AMS-LU2008 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
67 x 52 cm
Te koop en te leen

Prijs: €450,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Uitgeleend
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.