Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Herman Wouters

Herman Wouters studeerde Kunstgeschiedenis aan de VU Universiteit in Amsterdam, en schilderkunst/grafische kunst aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Zijn foto's, voornamelijk van stedelijke stillevens en landschappen, balanceren op de grens tussen kunst en reportage, en worden vaak bewerkt in kleine oplagen van zelf uitgegeven fotoboeken en zines.

Wouters werkt als freelance documentair fotograaf gevestigd in Nederland voor The New York Times, op opdracht van de reis- en buitenlandse bureaus en kunst- en vrijetijdsafdelingen voor reportages in Nederland en reisverhalen. Hij was ook fotojournalist voor de Nederlandse landelijke dagblad Trouw en het landelijke weekblad HP/DeTijd. Daarvoor werkte hij enkele jaren als ad hoc foto-editor voor de krant de Volkskrant.

Herman Wouters heeft verschillende prijzen gewonnen in de Nederlandse Fotojournalist wedstrijd, De Zilveren Camera, en drie nominaties in de The Photo Book Now Contest 2011, finalist bij de Kyoto Hariban Award 2017. Hij wordt vertegenwoordigd door het fotobureau Hollandse Hoogte, is docent documentaire fotografie aan de Fotoacademie Amsterdam en bedrijfsfotograaf voor Schiphol Airport (Amsterdam).

Herman Wouters

Portret man

[ AMS-Y30043 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
90 x 80 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.647,00
Lenen zonder sparen: €25,00 p/m
Lenen met sparen: €29,00 p/m (waarvan sparen: €18,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.