Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Godfried Zollner

Godfried Zöllner is een kunstenaar die de kern van het menselijk bestaan vangt op doek. Zijn schilderijen tonen de dualiteit van het leven in eenvoudige vormen en krachtige kleuren. Na zijn opleiding aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam, bouwde hij een succesvolle internationale carrière op, met ateliers in Amsterdam, Florence en Londen. Zijn werk nodigt uit tot reflectie over de diepere betekenissen van ons bestaan, waarbij hij thema's als vreugde en verdriet, verlangen en verlies, op tijdloze wijze belicht.

Godfried Zollner

De engel paradise enz.

[ AMS-W77010 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
125 x 100 cm
Te koop en te leen

Prijs: €2.079,00
Lenen zonder sparen: €31,25 p/m
Lenen met sparen: €36,25 p/m (waarvan sparen: €22,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.