Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Ger Zijlstra

fcharset0 fnil

dtx1clang1043fs18 Ger (Gerrit) Zijlstra (1943 - 2020, Utrecht) was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar . Hij maakte werk in v erschillende disciplines, waaronder beeldhouwen, schilderen, tekenen en omgevingskunst. Zijlstra begon zijn artistieke carrière aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, voordat hij zich aansloot bij de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam onder leiding van Piet Esser.

Tussen 1973 en 1996 deelde hij zijn kennis als docent aan de Gerrit Rietveld Academie, waar hij invloed had op veel opkomende kunstenaars, zoals Lucy Sarneel en Louise Schouwenberg. Zijn vroege werken vertonen de invloed van Henry Moore, maar later in zijn carrière ontwikkelde hij een fascinatie voor archeologie, wat tot uiting kwam in zijn kunst.

Naast beeldhouwen, had Zijlstra ook een passie voor schilderen en tekenen, en hij ontwierp zelfs enkele penningen.

Ger Zijlstra

Genius loci 3

[ AMS-486014 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
76 x 101 cm
Te koop en te leen

Prijs: €768,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.