Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Frans Baake

Frans Baake, geboren in 1958 te Stad-Delden, is een Nederlandse kunstenaar die van 1977 tot 1982 studeerde aan de kunstacademie AKI in Enschede. Zijn focus ligt op grafische kunst, met name houtsneden, triplexsneden, linosneden en zeefdrukken. Baake is ook bekend om zijn kunstenaarsboeken, waarin hij grafische technieken, foto's en teksten combineert, vaak in beperkte oplage gedrukt en gebonden door de kunstenaar zelf.

Zijn werk weerspiegelt een diepgaande fascinatie voor afgelegen, boomloze landschappen, zoals te zien in zijn reizen naar IJsland, de Faeröer-eilanden en de Aleoeten. In 1992 bezocht hij de Falklandeilanden, waar hij verbleef tussen de mijnenvelden, pinguïns en scheepswrakken.

Zijn boeken zijn opgenomen in prominente collecties, zoals het Museum van het Boek in Den Haag, Centre Pompidou in Parijs, Victoria & Albert Museum in Londen en het Museum of Modern Art in New York, evenals in particuliere verzamelingen.

Frans Baake

Zonder titel (deel 4, 6-luik)

[ AMS-KJ7005 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
66 x 51 cm
Te koop en te leen

Prijs: €570,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.