Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Eddy de Boer

Meer dan 50 jaar reisde Eddy Posthuma de Boer de wereld rond en bezocht meer dan 80 landen om het menselijk leven vast te leggen. Zijn fotorquote s zijn gepubliceerd in kranten en tijdschriften zoals Het Parool, De Volkskrant, Time-Life, Avenue en Holland Herald, naast talrijke fotoboeken die hij zelf heeft samengesteld. Als tijdgenoot van Ed van der Elsken en Johan van der Keuken kan hij worden beschouwd als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de humanistische fotografie in Nederland.

Eddy de Boer

Camelraces al ain, abu dabi

[ AMS-HG1006 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Fotografie
Alleen te leen

Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.