Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Catrien Ariens

Catrien Ariëns neemt in haar fotografische werk de rol van observator op zich, op zoek naar de essentie van haar onderwerpen. Haar werk getuigt van een oprechte betrokkenheid bij de mensen en plaatsen die ze vastlegt, geworteld in nieuwsgierigheid, verrassing en fascinatie.

Wat betreft de aard van Ariëns' fotografie, kan worden opgemerkt dat het enige criterium dat ze lijkt toe te passen, de indruk is die het gedrag dat ze heeft gefotografeerd op haar heeft gemaakt. In haar foto's krijg je vaak indrukken die 'iets' met je doen en een zekere vertrouwdheid met de omgeving waarin ze zijn ontstaan.

De beelden van Ariëns weerspiegelen niet alleen haar persoonlijke indrukken, maar resoneren ook met de unieke aspecten die door anderen worden waargenomen. Op die manier ontstaat een collectieve ervaring die de kijker verbindt met het begrip van het onderwerp en de diepe connectie die de kunstenaar heeft met haar omgeving.

Catrien Ariens

Zondag amstelveen 10.30 uur

[ AMS-743037 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Fotografie
74 x 100 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.287,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.