Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Billha Zussman

Bilha Zussman, een in Israël geboren kunstenaar die al geruime tijd in Nederland woont, voltooide haar opleiding aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Samen met Rimon Rahel Ajami en Modi Elias vormt ze de JA-groep, die de relatie tussen hun Israëlische erfgoed en moderne kunst verkent. Hoewel elk van de kunstenaars een eigen werkwijze en beeldtaal hanteert, delen ze een intense betrokkenheid bij materiaal en een voorliefde voor zwart als kleur.

Zussman's werk kenmerkt zich door het combineren van verschillende technieken, waarbij ze vaak begint met grafische methoden en vervolgens uitstapjes maakt naar installaties en driedimensionale vormen. Ze maakt optimaal gebruik van het grafische drukproces, waarbij ze de eigenschappen van linoleum benut door het te verwarmen en te vervormen tot sculpturale vormen. Haar inspiratie put ze vaak uit woestijnlandschappen.

Billha Zussman

Bello 5/10 1975

[ AMS-W81011 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
95 x 65 cm
Te koop en te leen

Prijs: €334,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.