Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Anutosh

Kunstenaar Anutosh creëert ondefinieerbare landschappen en nodigt toeschouwers uit om een eigen betekenis te ontdekken binnen zijn mysterieuze creaties. Zijn kunstwerken lijken een toegangspoort tot onbekende werelden waarin mysterieuze vormen vrijelijk dwalen. Voor Anutosh is zijn werk een zoektocht naar een unieke beeldtaal, waarin vormen, texturen, kleuren en technieken samenkomen in een harmonieus, doch beklemmend geheel.

De werken van Anutosh zijn meer dan alleen esthetische composities; ze weerspiegelen zijn fascinatie voor de dualiteit tussen uiterlijke schijn en innerlijke complexiteit. Hoewel zijn werk op het eerste gezicht een natuurlijke en toegankelijke ruimte lijkt te tonen, onthult een langere blik een ondoorgrondelijke wereld vol verborgen geheimen.

Anutosh

Zonder titel 1999

[ AMS-EK8002 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
44 x 57 cm
Te koop en te leen

Prijs: €772,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.