Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Antoine Adamowicz

Antoine Adamowicz, een bekroonde kunstenaar, ontving in 2000 de Buning Brongers Prijs voor Schilderkunst, voorgedragen door zijn docenten aan de Gerrit Rietveld Academie na zijn afstuderen. Drie jaar later werd hem de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst uitgereikt door Koningin Beatrix. Het juryrapport prees zijn werk om zijn directheid, waarbij zichtbare stappen in het werkproces getuigen van inzicht en vertrouwen in zijn eigen kunnen, zoals de bewuste keuze voor soms 'lekker vies' schilderen.

Adamowicz staat bekend om kleurrijke schilderijen die bruisen van geometrische patronen en expressieve figuren. Zijn laatste publieke tentoonstelling was in 2012 bij de Gall&Gallerie in Amsterdam. Sindsdien heeft hij zich meer toegelegd op schilderen op zondag dan op het actieve kunstenaarschap, maar de kunst blijft een integraal onderdeel van zijn leven. Hij deelt zijn inzichten onder andere in lezingen over de relatie tussen kunst en business en workshops zakelijk tekenen.

Antoine Adamowicz

Screen shot 3

[ AMS-HQ1002 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
130 x 240 cm
Te koop en te leen

Prijs: €4.067,00
Lenen zonder sparen: €56,25 p/m
Lenen met sparen: €65,25 p/m (waarvan sparen: €40,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.