Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

WOONTREND: BOLD COLOURS

- @ Trends

Bold Colours is dé woontrend van 2024 waar kleur volop in de schijnwerpers staat! Diepe tinten zoals wijnrood, nachtblauw en emeraldgroen brengen een chique en klassieke sfeer in huis, terwijl opvallende roze en gele accenten een eigentijdse flair toevoegen.

Bron: Instagram

Levendige en gewaagde kleurkeuzes spelen een hoofdrol in deze opkomende trend. Met Bold Colours is er een ware explosie van kleur, verzadiging en gedurfde kleurcombinaties in verschillende ruimtes. De eenvoudige vormen binnen deze trend dragen bij aan een eigentijdse en edgy uitstraling, waarbij design en kleur hand in hand gaan.

Je kunt je interieur zien als een leeg canvas dat gevuld kan worden met kleur door middel van opvallende statementitems, knalkleurige banken en gedurfde accessoires. Het is tijd om te spelen en experimenteren met kleur.

Woontrends 2024 Bold Colours

Bron: Instagram

Kunst binnen de Bold Colours-trend komt tot uiting in levendige kleurenpaletten en gedurfde expressie. Kies kunstwerken met krachtige tinten die harmoniëren of contrasteren met de gewaagde kleuren van de ruimte. Gedurfde patronen en abstracte vormen voegen diepte toe aan de levendige achtergrond. Overweeg grootschalige kunstwerken als opvallende statement pieces, of combineer juist kunstwerken in diverse formaten met elkaar. Je kunt met structuren en materialen spelen voor een multidimensionaal effect. Zorg ervoor dat de kunstwerken thematisch aansluiten op de ruimte en gebruik licht om de intensiteit van de kleuren te benadrukken.

Hieronder en in de online kunstcollectie zie je kunstwerken die naadloos aansluiten bij de trend ‘Bold Colours’. Alle kunstwerken zijn bij ons te leen of te koop, op afbetaling of met collectietegoed.