Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

BEYOND IDENTITY

16/07/2021 - 30/07/2021 @ Online expositie

Toekomstige generaties zijn bezig met het herdefiniëren van grenzen, waarbij hun identiteiten voortdurend in beweging zijn. Ze gaan in verzet tegen de bestaande normen en willen gehoord worden. Ze richten zich daarbij op een positieve en hoopvolle toekomst. 

Door deze generaties wordt op een andere manier gekeken naar processen met voorheen een duidelijke identiteit. Het concept duurzaamheid bijvoorbeeld, hoeft volgens hen niet altijd een aardse uitstraling te hebben. In plaats daarvan is de esthetiek van de trend Beyond Identity gedurfd, waarbij verschillende stijlen met elkaar gemixt worden.  

Het verzet van deze bewuste rebellen is zacht en krachtig tegelijk. Dit uit zich in luchtige, delicate materialen en een pastelkleurig kleurenpalet dat aangevuld wordt met grijs, gedempt kaki en oranje. Lichte en vrolijke kleuren voeren de boventoon. Vloeiende en dynamische vormen horen bij de trend Beyond Identity. Beyond Identity werkt met gerecyclede synthetische stoffen, vintage zijde en satijn, natuurlijk gekleurd textiel en nieuw textiel op basis van cellulose. 

Alle kunstwerken die bij de trend ‘Beyond Identity’ passen, zijn bij ons te leen of te koop, op afbetaling of met collectietegoed. Zie de kunstwerken hieronder en in de online collectie.