Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

66 jaar
toonaangevend in kunst

10.000+
NL-huishoudens van kunst voorzien

25.000
unieke kunstwerken in de collectie

Uitgelicht

Expositie
'Ethiopian Polaroids'

Bij Galerie 23 is van 23 april t/m 27 mei de expositie 'Ethiopian Polaroids' te zien, waarin het werk van Ulric Roldanus centraal staat. Roldanus haalt veel inspiratie uit de Afrikaanse cultuur en gewoonten, waar het verwerken van bestaande voorwerpen uit de omgeving gebruikelijk is.

Borkent, Scheeren en Regenboog opnieuw te zien!

Rozemarlin Borkent, Martha Scheeren en Anne Rose Regenboog hebben al eerder indruk gemaakt op de KunstRAI Art Amsterdam, maar vanaf 4 juni zijn ze opnieuw bij SBK locatie KNSM te zien!

Conny Spuybroek in Stedelijk Museum Breda

Vanaf 13 mei zal het Stedelijk Museum Breda doorlopend werk van Bredase kunstenaars uit de SBK-collectie tentoonstellen. SBK selecteert kunstwerken uit de SBK-collectie die aansluiten op de tentoonstellingen die in het museum te zien zijn. Voor de eerste kunstenaar is gekozen voor Conny Spuybroek.

Online expositie: Wild Wonder

Natuurlijke kleuren zijn een belangrijke trend in de kunstwereld en de Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder, is hierin geen uitzondering. Deze warme gele tint, geïnspireerd op de kleur van tarwe met een vleugje groen, kan een bijzondere invloed hebben op de kunstwerken die je in je interieur hangt.

Een gevarieerde kunstcollectie

Spaar ongemerkt een kunstwerk bij elkaar

Gratis kunstadvies

Onbeperkt kunstwerken wisselen