Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

66 jaar
toonaangevend in kunst

10.000+
NL-huishoudens van kunst voorzien

25.000
unieke kunstwerken in de collectie

Uitgelicht

Nieuw werk van George Struikelblok

Galerie 23 Hedendaagse Afrikaanse Kunst toont nieuw werk van George Struikelblok in de expositie ‘Tamara/Tomorrow’. Struikelblok ontwikkelde zich in een relatief korte periode tot één van de belangrijkste kunstenaars in Suriname. Zijn schilderijen typeren zich door het warme kleurenpalet en de losse schilderstijl.

Jos Verwiel bij SBK Breda

In de doeken van Jos Verwiel is in vele transparante lagen een monumentaal beeld opgebouwd. Wiskundige figuren, architecturale elementen, flarden van hedendaagse reclamefoto’s en tekst, dit alles bedekt met intens geschilderde kleurvlakken: als een archeoloog graaft Verwiel in de vele verflagen.

Vacature: Medewerker kunstuitleen

Wij zijn op zoek naar een Medewerker kunstuitleen op SBK locatie KNSM Amsterdam. Denk je geschikt te zijn voor de functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie!

'Tamar/Tomorrow' George Struikelblok

Van 14 augustus t/m 21 september vindt de expositie ‘Tamara/Tomorrow’ van George Struikelblok plaats bij Galerie 23 in Amsterdam. De kunstwerken van Struikelblok typeren zich door het warme kleurenpalet en de losse schilderstijl van de kunstenaar.

SBK Kunstuitleen

Een gevarieerde kunstcollectie

Spaar ongemerkt een kunstwerk bij elkaar

Gratis kunstadvies

Onbeperkt kunstwerken wisselen