Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

68 jaar
toonaangevend in kunst

10.000+
NL-huishoudens van kunst voorzien

25.000
unieke kunstwerken in de collectie

Uitgelicht

KunstRAI Revisited

Van 27 maart t/m 1 april stonden we op de KunstRAI, maar zes dagen vinden we eigenlijk wat kort. Met de expositie ‘KunstRAI Revisited’ geven we je nog wat extra tijd om de bijzondere werken van de kunstenaars die we op de kunstbeurs presenteerden bij ons te komen bekijken.

De 'Kinderen kiezen Kunst-speurtocht'

Plan voor in de meivakantie een leuk én educatief uitje met je (klein)kind(eren) en duik in de wereld van kunst met onze "Kinderen kiezen Kunst-speurtocht" bij onze vestiging aan de KNSM-laan!

Ben Oldenhof
Beelden & Reliëfs

De reliëfs van Ben Oldenhof zijn een verkenning van materialen en kleuren als de kern van het kunstwerk, gepresenteerd in twee dimensies. Hij bewerkt op intuïtieve wijze gaas en kunstvezelrasters met lakken en pigmenten en laat zich verrassen door wat er onder zijn handen ontstaat.

Kijk binnen bij onze klanten en laat je inspireren!

Laat je inspireren door de mooiste 'binnenkijkers' van SBK-klanten en zie wat een grote verscheidenheid aan kunst kan doen voor je interieur.

Woontrends 2024

Laat je voor het lenen of kopen van kunst voor in je huis of bedrijf inspireren door de vier woontrends van 2024. Wij hebben uit onze online kunstcollectie kunstwerken uitgezocht die perfect bij deze trends aansluiten. Selecteer bijvoorbeeld eens drie werken uit één thema en creëer zo in één keer jouw ideale omgeving.

Een gevarieerde kunstcollectie

Spaar ongemerkt een kunstwerk bij elkaar

Gratis kunstadvies

Onbeperkt kunstwerken wisselen