Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

4x Kunstzinnige kerstcadeaus voor je creatieve dierbare

20/12/2023

Het feestseizoen is weer aangebroken, en als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor die speciale creatieveling in je leven, zoek dan niet verder. Hier zijn vier te gekke kerstcadeau-ideeën die niet alleen uniek zijn, maar ook zeker weten een glimlach op hun gezicht toveren.

1. Een abonnement op een kunsttijdschrift

Houd je dierbare op de hoogte van de nieuwste kunsttrends en exposities met een abonnement op een kunsttijdschrift. Laat ze de rijkdom van de kunstwereld ontdekken terwijl ze bladeren door inspirerende pagina’s met tentoonstellingen om te bezoeken of de boeiende verhalen daarachter. Denk bijvoorbeeld aan kunsttijdschriften, zoals Museumtijdschrift, See All this of Tableau.

2. Een jaar lang musea bezoeken met een museumkaart

Laat iemand de meest interessante tentoonstellingen van verschillende musea gedurende het jaar ontdekken met een museumkaart. Laat iemand onderdompelen in de wereld van kunst en geschiedenis, en genieten van de meest intrigerende tentoonstellingen die het jaar te bieden heeft.

3. Een creatieve workshop

Laat je geliefde deelnemen aan een creatieve ervaring door middel van een workshop. Of het nu schilderen, beeldhouwen of pottenbakken is, geef ze de kans om hun eigen kunstwerk te creëren onder begeleiding van een ervaren kunstenaar. Een ervaring die blijvende herinneringen en een tastbaar kunstwerk oplevert. Kijk of er bij iemand in de buurt een leuke plek is om een workshop te volgen. Dit is natuurlijk extra leuk om samen te doen!

4. Een kunstzinnige thuiservaring

Geef iemand een kunstcadeaubon van SBK. De bon kan besteed worden als kunstuitleenabonnement of voor een kunst(aan)koop, waardoor iemand zijn interieur een upgrade kan geven en elke dag kunst kan ervaren. De bon is te besteden vanaf € 30,- en is beschikbaar als digitale of fysieke bon. Je bestelt de bon eenvoudig online. Langskomen in één van onze vestigingen kan natuurlijk ook.

Deze kunstzinnige kerstcadeau-ideeën zijn perfect voor het inspireren van die speciale creatieve persoon in je leven. We wensen je veel succes met alle kerstinkopen en vooral: hele fijne feestdagen!