Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Op een niet te dure manier, kwalitatief goede kunst in huis halen, dat kan bij SBK. Daarnaast is de service is prima, effectief en duidelijk.

Het heeft ertoe bijgedragen dat ik al 40 jaar klant ben! Vanaf toen SBK begon aan de Amstel. De samenwerking ervaar ik altijd als heel plezierig en geef ik een dikke 8,5!
Er is een zeer ruime keuze aan kunst. En de kunst is betaalbaar. Ik zou SBK zeker aanbevelen en dat heb ik ook al meerdere keren gedaan in al die jaren.

K.Besseling Kabath

Het grootste pluspunt is natuurlijk de kwaliteit van de kunstwerken en kunstenaars, maar zeker ook jullie enthousiasme en klantvriendelijkheid.

Daarnaast vind ik het leuk dat jullie zowel oudere als jonge kunstenaars vertegenwoordigen/promoten. De eerste keer dat ik bij jullie terechtkwam was omdat ik een werk van kunstenaar Iriée Zamble zag op jullie Instagram account. Ik volgde Iriée al langer en vond eerder genoemd werk erg mooi. Toen ik het werk kwam ophalen, viel mijn oog op een werk van Maarten Fijan. Mooi werk ook, maar geen idee hoe ik het moest ophangen. Jullie zijn toen als intermediair opgetreden tussen de kunstenaar en mij, en kwam Maarten het werk zelf bij me ophangen samen met zijn vriendin Saar. Super service én inmiddels ook een te gek werk van Saar in huis!!

De samenwerking met SBK is heel prettig, nooit opdringerig altijd behulpzaam en meedenkend.

Ik kan iedereen SBK aanbevelen!

Nicole Söentken

Sinds ik lid ben, heb ik 10 verschillende kunstwerken in huis gehad!  De flexibiliteit die je hebt om zo vaak te wisselen als je wilt, is super. En ook dat je tijdens het lenen spaart.

Er zijn altijd mooie exposities te zien; ik vind de jaarlijkse SBK Sprouts Young Talents expositie heel erg leuk.

Je altijd heel vriendelijk geholpen door mensen die veel van kunst afweten. Leuk dat ze ook foto’s hebben en een prachtige ruimte op de KNSM-laan.

Ik kan geen betere partij bedenken als je kunst in huis wil. Meer mensen van mijn leeftijd zouden hiervan moeten weten.

Lotte Westgeest, 26 jaar

Het is heel aangenaam om de kunstwerken in eerste instantie (of voor lange tijd) te kunnen lenen en tegelijkertijd een tegoed op te bouwen. Die vrijblijvendheid bevalt mij het meest.

In het verleden heb ik wel wat miskleunen gemaakt met het aankopen van kunstwerken. De aankoop was te impulsief en hielden uiteindelijk niet de bekoring van het begin of mijn smaak was gewoonweg veranderd.

De vrijblijvendheid zit ook in het bezoek aan SBK zelf. De medewerkers hebben veel kennis van kunst en ook het vermogen om een passend werk te vinden bij de geïnteresseerde. Maar als ik gewoon, lekker wil rondkijken, voel ik me daar ook helemaal vrij in. Ook als ik uiteindelijk niet met een nieuw werk de deur uit wandel.

Via SBK heb ik inmiddels 4 kunstwerken, schilderijen en grafieken, die allen een prominente plek in mijn woning hebben. Allemaal in eerste instantie geleend of op zicht, maar uiteindelijk gekocht. Een paar andere kunstwerken hebben mij een tijdje gezelschap gehouden in huis, maar hebben niet tot een duurzame relatie geleid.

Het contact en de samenwerking met SBK en zijn werknemers vind ik zeer prettig en ontspannen. Het kan zijn dat ik een lange tijd niet langs kom, maar uiteindelijk wandel ik altijd weer een keer binnen. Ik zou tegen iedereen zeggen: ga gewoon eens kijken en laat je verrassen!

Tebbe Plochg