Kunst kopen

 

 

Kunst kopen bij de uitleen óf galerie

Je kunt kunstwerken aankopen uit de kunstuitleencollectie óf via een van de SBK-galeries. De kunstwerken in de uitleen zijn eigendom van SBK en kunnen bij aankoop volledig worden voldaan met collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd. Daarnaast kun je ook kunst kopen bij een van de vijf SBK galeries. Deze kunstwerken heeft SBK in consignatie en kunnen daarom niet volledig met opgebouwd collectietegoed worden aangekocht. Wel kunnen klanten die tijdens het lenen van werk een collectietegoed hebben opgebouwd, bij aankoop van een kunstwerk bij een van de galeries, 25% van het aankoopbedrag met collectietegoed voldoen. 

 

SBK-galeries

Jaarlijks organiseert SBK in haar vijf galeries meer dan dertig exposities, met werk van jong aanstormend talent tot werk van gerenommeerde kunstenaars. Bij de galeries kun je via een speciaal afbetalingssysteem, net als bij de KunstKoopregeling van het Mondriaan Fonds, na een aanbetaling van 10%, een kunstwerk in maximaal 36 maanden renteloos afbetalen. 

Klanten die een collectietegoed hebben opgebouwd, kunnen bij aankoop van een kunstwerk bij een van de galeries, 25% van het aankoopbedrag met collectietegoed voldoen. 

Een aankoop van een kunstwerk uit de SBK-collectie kun je volledig met tijdens het lenen opgebouwd collectietegoed voldoen. Naast kunstwerken uit de SBK-uitleencollectie, kun je ook heel laagdrempelig kunst aankopen bij onze SBK-galeries, via een voordelig en financieel aantrekkelijk renteloos afbetalingssysteem. 
 
Als deelnemer van SBK heb je ook nog eens het voordeel dat je bij aankoop van een kunstwerk bij een van de SBK-galeries, 25% van het aankoopbedrag met collectietegoed mag voldoen. 
Voorbeeld:  van een kunstwerk van € 1500,- kan € 375,- met collectietegoed worden voldaan. Het resterende bedrag van € 1125,- kan vervolgens, net zoals bij de KunstKoopregeling, in maandelijkse termijnen van minimaal € 50,- per maand in maximaal 36 maanden renteloos worden afbetaald.

 

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2018 SBK design by manoverboord