Kunst kopen

 

 

Kunst kopen bij de uitleen óf galerie

Je kunt naast kunst uit de SBK-collectie ook kunst kopen via één van de zes SBK-galeries. Jaarlijks organiseren de SBK-galeries meer dan dertig exposities, met werk van jong aanstormend talent tot gerenommeerde kunstenaars. 

Alle kunstwerken, uit zowel de galerie-exposities als de SBK-collectie, zijn te koop. Ook wanneer je geen SBK abonnement hebt. Maar wanneer je wel lid bent dan kun je de kunstwerken ook aankopen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen van kunst opbouwt 

SB
K hanteert een gunstige betalingsregeling. Aan klanten wordt een renteloze afbetalingsregeling geboden in maandelijkse termijnen. Bij aankoop van een kunstwerk wordt een aanbetaling gevraagd van 10% van het aankoopbedrag. Vervolgens wordt het restantbedrag in termijnen van 50 euro of een veelvoud daarvan per maand afbetaald. De betalingen dienen binnen 3 jaar voltooid te zijn.
 
Als u een werk wilt aankopen uit een van de galeries, kunt u ook uw als SBK deelnemer opgebouwde collectie-tegoed aanwenden tot 25% van het aankoopbedrag, vanaf 100 euro. Bij een besteding van bijvoorbeeld 150 euro kunt u dus 25% van uw tegoed gebruiken over 50 euro.

Voor de aankoop van kunst hanteert SBK een gunstige renteloze afbetalingsregeling in maandelijkse termijnen. Bij aankoop van een kunstwerk wordt een aanbetaling gevraagd van 10% van het aankoopbedrag. Vervolgens wordt het restantbedrag in termijnen van 50 euro of een veelvoud daarvan per maand afbetaald. De betalingen dienen binnen 36 maanden te zijn voltooid.

Daarnaast kun je bij de aankoop van een kunstwerk uit één van de galeries als je SBK deelnemer bent en een collectietegoed hebt opgebouwd, 25% van het aankoopbedrag (vanaf € 100,-) met collectietegoed voldoen. Wanneer je bijvoorbeeld een kunstwerk van €1000,- wil kopen via een SBK-galerie, dan kun je € 250,- (25%) voldoen met collectietegoed. Kunstwerken uit de SBK-collectie kun je 100% met collectietegoed voldoen.  

Een aankoop van een kunstwerk uit de SBK-collectie kun je volledig met tijdens het lenen opgebouwd collectietegoed voldoen. Naast kunstwerken uit de SBK-uitleencollectie, kun je ook heel laagdrempelig kunst aankopen bij onze SBK-galeries, via een voordelig en financieel aantrekkelijk renteloos afbetalingssysteem. 
 
Als deelnemer van SBK heb je ook nog eens het voordeel dat je bij aankoop van een kunstwerk bij een van de SBK-galeries, 25% van het aankoopbedrag met collectietegoed mag voldoen. 
Voorbeeld:  van een kunstwerk van € 1500,- kan € 375,- met collectietegoed worden voldaan. Het resterende bedrag van € 1125,- kan vervolgens, net zoals bij de KunstKoopregeling, in maandelijkse termijnen van minimaal € 50,- per maand in maximaal 36 maanden renteloos worden afbetaald.

 

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord