Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Wim Worm

Wim Worm is een gerenommeerd Nederlands kunstenaar, bekend om zijn expressieve grafische werken. Hij studeerde in 1964 cum laude af aan de Kunstnijverheidsschool, nu de Rietveld Academie. Als beheerder van het Amsterdams Grafisch Atelier en docent Grafiek aan de Rietveld Academie, heeft hij een blijvende invloed gehad op vele kunstenaars. Worm haalt inspiratie uit actuele gebeurtenissen, mythologie, sprookjes en bijbelse verhalen, gecombineerd met spontane invallen.

Wim Worm

Twee jagers

[ AMS-319039 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
65 x 65 cm
Te koop en te leen

Prijs: €388,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.