Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Thomas Anonymus

Thomas Anonymus (alias voor Thomas Josephus van der Linden ) is een veelzijdige kunstenaar die bekend staat om zijn associatieve stijl en het integreren van verschillende artistieke elementen in zijn werk. Geboren in 1952, heeft Thomas zijn opleiding genoten aan de kunstacademies van Tilburg en Maastricht, evenals de Filmacademie in Amsterdam.

Als graficus en schilder gebruikt Thomas verschillende media en technieken om zijn artistieke visie tot leven te brengen. Hij werkt met pastelkrijt, gouache, olieverf en glas-in-lood, maar zijn creatieve spectrum omvat ook het maken van collages. Door deze diverse benadering kan hij experimenteren met verschillende materialen en texturen, waardoor zijn werk een unieke uitstraling krijgt.

Wat Thomas van der Linden's werk onderscheidt, is zijn associatieve stijl. Hij combineert verschillende elementen, zoals objets trouvés (gevonden voorwerpen) en werken van andere kunstenaars, om een nieuw en origineel geheel te creëren. Hij geeft zijn eigen interpretatie aan deze elementen zonder ze zich volledig toe te eigenen, waardoor hij een dialoog aangaat met het bestaande werk en de kijker uitnodigt tot nieuwe interpretaties.

Thomas Anonymus

Zonder titel 2005 (43)

[ AMS-HY4121 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
73 x 92 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.956,00
Lenen zonder sparen: €25,00 p/m
Lenen met sparen: €29,00 p/m (waarvan sparen: €18,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.