Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Sylvie Zijlmans

Sylvie Zijlmans (1964) is een Nederlandse kunstenaar , geboren in Tilburg. Ze staat bekend om haar multidisciplinaire werk dat vaak sociale en politieke thema's verkent. Zijlmans studeerde aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg en de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam.

Haar werk omvat verschillende media, waaronder installatiekunst, sculpturen, fotografie en video. Haar kunstwerken zijn vaak gericht op het onderzoeken van sociale dynamiek, identiteit en de relatie tussen individuen en hun omgeving. Ze heeft wereldwijd tentoongesteld en haar werk is opgenomen in verschillende collecties en musea.

Sylvie Zijlmans

Schotland yard

[ AMS-603014 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
56 x 71 cm
Te koop en te leen

Prijs: €500,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.