Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Sandra Kruisbrink

Sandra Kruisbrink (1961) is een veelzijdig kunstenaar die een bijzondere plaats inneemt in de Nederlandse tekenkunst met haar delicaat getekende landschappen. Haar werken op papier stralen een gevoel van lichtheid en openheid uit, maar zijn tegelijkertijd zeer zorgvuldig uitgewerkt en ontstaan u8203?u8203?uit een uiterst arbeidsintensief proces.

Naast potloden maakt ze ook gebruik van penselen, tempera en mesjes om het papier te bewerken. Ze gaat met grote precisie te werk, tekent ragfijne lijntjes en toont een duidelijke interesse in vakmanschap.

Kruisbrink laat zich inspireren door de natuur, waarbij bergen en bomen de boventoon voeren in haar werk.

Sandra Kruisbrink

Vuela 2000 29/30

[ AMS-Y09120 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
65 x 85 cm
Te koop en te leen

Prijs: €538,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.