Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Rolf Adel

Rolf Adel, geboren in Amsterdam in 1937, is een Nederlandse beeldend kunstenaar die sinds de jaren '70 bekendheid verwierf met zijn zeefdrukken, objecten van gekleurd perspex en abstracte olieverfschilderijen. Zijn kunst, beïnvloed door o.a. kunstenaar Mark Rothko, wordt beschreven als conceptueel en vertoont verwantschap met de stijl van kunstenaar Richard Hefti.

Zijn werk, dat monochrome kleurvlakken, collages, sculpturen, muurschilderingen en zeefdrukken omvat, ademt een fascinatie voor de natuur uit, met een specifieke interesse in de werking van licht en kleur. Daarnaast heeft Adel indrukwekkende bijdragen geleverd aan de publieke ruimte, waaronder de gekleurde beglazing van metrostation Strandvliet in Amsterdam-Zuidoost.

Rolf Adel

Sketch of a installation

[ AMS-367028 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
61 x 65 cm
Te koop en te leen

Prijs: €420,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.